Huvudbild för Mänskliga Rättighetsdagarna 2018
Profilbild för Forum - idéburna organisationer med social inriktning

Forum - idéburna organisationer med social inriktning Utställare

C:13

Presentation

Ideellt engagemang vaccinet mot våldsam extremism

Är du vaccinerad mot våldsam extremism och extrem propaganda? Kom till vår monter C:13 för att ta reda på det. Forum - idéburna organisationer med social inriktning har under flera års tid arbetat för att lyfta det socialt förebyggande arbetets vikt i kampen mot våldsam extremism. Nu gör vi det för andra året i rad på MR-dagarna tillsammans med våra projektparter.

Torsdagen den 15 november, kl. 16.30 - 17.30, anordnar vi även ett seminarium på Lilla Scen där vi tillsammans med Fryshuset, Brottsförebyggande Centrum i Värmland, och Studieförbundet Ibn Rushd lyfter exempel på hur civilsamhället utgör vaccinet mot våldsam extremism.

Varmt välkommen!

Om Forum

Forum - idéburna organisationer med social inriktning är en nationell, ideell intresseorganisation för det svenska civilsamhället. Forum samlar omkring 40-medlemsorganisationer och arbetar för att stärka förutsättningarna för idéburen organisering i Sverige. På MR-dagarna 2018 finns vi på plats för att lyfta civilsamhällets centrala roll i arbetet mot våldsam extremism.

Representanter

Profilbild för Anton Alsander

Anton Alsander FöreläsareUtställare

Forum - idéburna organisationer med social inriktning

Juliet Atto Utställare

Forum - idéburna organisationer med social inriktning

Profilbild för Paulina Troillet

Paulina Troillet Utställare

Forum - idéburna organisationer med social inriktning