Huvudbild för Skolforum 2016
Profilbild för Sagitta Pedagog AB

Sagitta Pedagog AB Utställare

C03:13

Kategori

Läromedel

Presentation
Sagitta startades av Rolf Bergbom och Nils Litsne 1987.
Vi håller till i Mariestad, en liten stad vid Vänern, med ett centralt läge i södra Sverige. Inriktningen var från början att sälja pedagogiskt materiel inom Ma/NO till skolor. Som ett komplement till katalogen startade vi vår hemsida 1997. Där presenteras hela vårt sortiment, nya artiklar, aktuella priser och specialerbjudanden. Tack vare hemsidan har nya kundgrupper, som t.ex. företag, organisationer och privatpersoner hittat oss och därmed har även sortimentet breddats.
Vår ambition är att alltid erbjuda:
Hög kvalitet och låga priser
Vi köper direkt från tillverkarna. Därför slipper Ni fördyrande mellanhänder och kan få bra priser utan att vi tummat på kvaliteten.

Snabba leveranser
Vi har normalt samtliga artiklar i lager och levererar senast dagen efter det att vi mottagit beställningen.

Snabb service
Vi har en egen serviceverkstad och åtgärdar normalt eventuella problem inom ett dygn. Det går alltid bra att ringa för att få råd om hur materielen ska användas.

Miljö och kvalitet
Vi arbetar efter en miljöplan och är anslutna till FTI-registret för emballageåtervinning och till Elretur för återvinning av elektriska och elektroniska produkter. Naturligtvis följer vi lagen och är registrerade i Naturvårdsverkets EE-register och batteriregister.
Vi följer även en kvalitetsplan som säkrar att artiklarna både har hög teknisk kvalitet och är pedagogiskt lämpliga för skolbruk.
Artiklar som lyder under CE-direktiven är CE-godkända.

Kontaktinformation

Telefon

0501-163 44

Adress

Förrådsgatan 33 A

542 35 Mariestad

Sverige

Representanter

Profilbild för Calle Andersson

Calle Andersson Utställare

Sagitta Pedagog AB

Profilbild för Lars Lennartsson

Lars Lennartsson Utställare

Sagitta Pedagog AB