Huvudbild för Odontologisk Riksstämma 2021

Odontologisk Riksstämma 2021

Varmt välkommen till årets viktigaste evenemang!

Svenska Tandläkare-Sällskapet arrangerar i år den 57:e Odontologiska Riksstämman med syftet att sprida kunskap och främja utvecklingen på det odontologiska området. Det som skiljer årets stämma från alla tidigare är det uppdämda behovet att få träffas fysiskt efter en lång period präglad av restriktioner.

Nu blickar vi framåt! Begränsningarna för antalet besökare på mässor är i skrivande stund släppta. Det blir en fysisk riksstämma inom ramarna för Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tandvårdens mötesplats nummer ett blir i år på Stockholmsmässan i Älvsjö den 17–19 november. Under temat ”Tillbaka till framtiden” arrangeras nu en fysisk riksstämma med digitala kompletterande inslag. 

Den fysiska delen av riksstämman har som vanligt hög igenkänningsfaktor och årets program är bredare än någonsin. I år har vi dessutom satsat extra mycket på interaktivitet med en tydlig ambition om att årets upplaga ska bli en manifestation för alla delar av svensk tandvård, där du som läser detta utgör en viktig del. Tillsammans tar vi med oss och våra patienter ”Tillbaka till framtiden”.

Varmt välkomna till årets efterlängtade Odontologiska Riksstämma!

Programmet
Årets program är bredare än någonsin. Vi bjuder på ett fullspäckat program med spännande föreläsningar och intressanta samtalsdialoger som lämpar sig för hela teamet. Innehållet fokuseras på e-hälsa, AI, etik, forskning, klinik och teknik. 

På årets riksstämma kommer Svenska Tandläkare-Sällskapet att presentera aktuell och framtida forskning inom områdena etik, klinisk forskning och artificiell intelligens. Vi har bl a bjudit in talare som Hanne Kjöller och Sofia Thunberg - missa inte det!

Fredagen bjuder på "Lab-Day", tandteknikernas eget program. Programpunkterna är märkta med Lab-Day. Innehållet riktar sig inte bara till tandtekniker utan till hela teamet. Dessutom bjuder Etikkommittén på "Etikdagen". På onsdagens invigning har du möjlighet att lyssna till Matti Sällberg, årets invigningstalare. Och mycket mer! Du hittar hela programmet och alla föreläsarna i menyraden ovan.

Riksstämman Play
I år får du lite extra som ingår i din inträdesbiljett. Utöver programmet som presenteras på riksstämman får du även tillgång till Riksstämman Play. Där presenteras ett antal filmer med ämnes- och specialistföreningars inslag och forskningsrapporter. På detta sätt kan vi förenkla och tillgängliggöra kunskap för tandvården och främja en ökad samverkan mellan vetenskap och klinik.  

Besök Future Lab
Kom till Future Lab och besök Dialogscenen för att uppdatera dig om digital scanning, parodontal klassificering och få aktuella tips och råd inom ortodonti, cariologi, bettfysiologi och röntgen. Lyssna på pre- och posttalks med intressanta föreläsare från riksstämmans program. Här kan du även träffa representanter från myndigheter på Myndighetstorget. Passa också på att ta del av aktuell forskning i posterutställningen samtidigt som du njuter av en kopp kaffe med nyfunna och gamla vänner och kollegor.

Lunch
Vill du förboka lunch, kan du göra det i registreringen nedan. Den kommer att serveras i A-hallen mellan kl.11.30-13.30. Läs menyn för respektive dag under fliken "Lunch" i menyraden.


Nedräkningen har börjat!Scrolla ner så kommer du till registreringen!Vi ses säkert på
Stockholmsmässan!

Stockholmsmässan har under den senaste tiden arbetat igenom och höjt sina krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär. Läs mer om de åtgärder som vidtas för att säkerställa en trygg mötesplats.

Säkra mötenHär kan du som deltar i Riksstämman boka tågresa till rabatterat pris genom avtal mellan Saco och SJ

Boka din resa på SJ.se


Samla poäng!

Svenska Tandläkare-Sällskapet använder Tandläkarförbundets poängsättning av fortbildning för tandläkare. Det är första steget mot en dokumenterad fortbildning för tandläkare i Sverige. Målet med dokumenterad fortbildning är att skapa en bra grund för vår gemensamma och framtida framgång som tandläkare. Efter Riksstämmans genomförande, får du ett intyg med dina poäng i din e-post. Varje deltagandetimme på Riksstämman ger en poäng, odontologisk eller icke odontologisk.


Så här hanterar vi dina personuppgifter

Odontologiska Riksstämman & Swedental är ett samarrangemang som arrangeras av Stockholmsmässan och Sveriges Tandläkarförbund (genom Svenska Tandläkare-Sällskapet) så innebär detta att båda företagen kommer att få tillgång till dina personuppgifter. Bägge arrangörerna följer dataskyddsförordningen, och ansvarar för sin personuppgiftshantering i enlighet med respektive företags dataskyddspolicy.

Stockholmsmässans dataskyddspolicy   Sveriges Tandläkarförbunds dataskyddspolicy

Anmäl dig här

EndagsbiljetterPrisVälj antal
1dags TANDLÄKARE medlem STF3 950 SEK
1dags TANDLÄKARE ej medlem STF5 900 SEK
1dags TANDSKÖTERSKA3 950 SEK
1dags TANDHYGIENIST3 950 SEK
1dags TANDTEKNIKER3 950 SEK
1dags ODONT STUD medlem i STF100 SEK
1dags STUDERANDE ej medlem STF200 SEK
1dags TANDLÄKARE medlem utländsk tandläkarförening3 950 SEK
1dags TANDLÄKARE PENSIONÄR medlem STF1 975 SEK
1dags TANDLÄKARE PENSIONÄR ej medlem STF2 950 SEK
1dags ÖVRIGA3 950 SEK
Tvådagarsbiljetter
2dags TANDLÄKARE medlem STF5 050 SEK
2dags TANDLÄKARE ej medlem STF7 550 SEK
2dags TANDSKÖTERSKA5 050 SEK
2dags TANDHYGIENIST5 050 SEK
2dags TANDTEKNIKER5 050 SEK
2dags ODONT STUD medlem i STF150 SEK
2dags STUDERANDE ej medlem STF300 SEK
2dags TANDLÄKARE medlem utländsk tandläkarförening5 050 SEK
2dags TANDLÄKARE PENSIONÄR medlem STF2 525 SEK
2dags TANDLÄKARE PENSIONÄR ej medlem STF3 775 SEK
2dags ÖVRIGA5 050 SEK
Tredagars (hela Riksstämman)
3dags TANDLÄKARE medlem STF6 150 SEK
3dags TANDLÄKARE ej medlem STF9 250 SEK
3dags TANDSKÖTERSKA6 150 SEK
3dags TANDHYGIENIST6 150 SEK
3dags TANDTEKNIKER6 150 SEK
3dags ODONT STUD medlem i STF200 SEK
3dags STUDERANDE ej medlem STF400 SEK
3dags TANDLÄKARE medlem utländsk tandläkarförening6 150 SEK
3dags TANDLÄKARE PENSIONÄR medlem STF3 075 SEK
3dags TANDLÄKARE PENSIONÄR ej medlem STF4 625 SEK
3dags ÖVRIGA6 150 SEK
Lunch (mer info om luncherna hittar du i menyraden)
Lunch onsdag213 SEK
Lunch torsdag213 SEK
Lunch fredag213 SEK
Alla priser anges inklusive moms

Onsdag 17 november, 09:00 - Fredag 19 november 2021, 17:00

Föreläsningarna pågår:
Onsdag 9.00 - 17.30
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Kongressbyråns öppettider:
Onsdag 8.00 - 16.30
Torsdag 8.00 - 16.30
Fredag 8.00 - 15.00

Swedentals (utställningen) öppettider:
Onsdag 9.30 - 17.30
Torsdag 9.30 - 17.30
Fredag 9.30 - 17.30

Lägg till i min kalender

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
12580 Älvsjö

Svenska Tandläkare-Sällskapet

Svenska Tandläkare-Sällskapet är en stiftelse med uppgift att stödja odontologisk vetenskap och forskning. Förutom att arrangera den årliga Odontologiska Riksstämman förvaltar stiftelsen även vetenskapliga fonder, ger ut priser och stipendier och främjar odontologisk fortbildning.

riksstamman@tandlakarforbundet.se

www.tandlakarforbundet.se/riksstamman/

Är du en deltagare på evenemanget? Logga in för att komma till evenemanget.

Logga in

Klicka nedan för att komma till programmet för Odontologisk Riksstämma 2021.

Program