Huvudbild för Värme- och Kraftkonferensen 2021

Värme- och Kraftkonferensen 2021

Varmt välkommen att anmäla dig till höstens konferens!

Den årligen återkommande konferensen arrangeras av Värme- och Kraftföreningen och gästas av deltagare från energibolag och svensk skogs- och processindustri. 

Konferensen behandlar strategiska frågor för kraftvärmebranschen samt aktuella lagar och styrmedel. Årets upplaga är ett hybridevent där vi med anledning av rådande restriktioner har möjlighet att erbjuda ett begränsat antal fysiska och ett obegränsat antal digitala platser. 

På den digitala plattformen kan du själv planera vilka föreläsningar du vill se under konferensdagen. Du har också möjlighet att interagera med andra deltagare på konferensen och i vår leverantörsutställning kan du besöka leverantörernas digitala mässmontrar.

Önskar du som inte är medlem bli medlem klicka här

Väl mött

Värme- & Kraftföreningen


Nedräkning till eventet

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Torsdag 11 november 2021, 09:00 - 16:00

Lägg till i min kalender

AFRY´s kontor
Frösundaleden 2A
169 99 Solna

Värme- och Kraftföreningen

Värme- och Kraftföreningen (VoK) är en ideell förening med medlemmar från bl.a. processindustri, kraftindustri och energiverk i Sverige, även högskolor är representerade. Föreningen består av över 100 medlemmar varav cirka 50 stycken även ingår i Skadegruppen. VoK:s syfte är att, till nytta för medlemmarna, tillvarata drifterfarenheter från värme- och kraftproducerande anläggningar för att kunna förbättra teknik, säkerhet och miljöprestanda inom ramen för en god produktionsekonomi.

vok@afconsult.com

www.vok.nu

Klicka nedan för att komma till utställarförteckningen för Värme- och Kraftkonferensen 2021.

Utställarförteckning

Klicka nedan för att komma till programmet för Värme- och Kraftkonferensen 2021.

Program