Huvudbild för Rikskonferens 2024

Naturskyddsföreningens rikskonferens 2024

Den 3–5 maj 2024 är det dags för rikskonferens, denna gång i Jönköping och på vackert belägna Kulturhuset Spira. Årets konferens har rubriken Skydda det som inte får försvinna. Samtal vid Vätterns strand, och bjuder på ett brett program. Konferensen är öppen för alla medlemmar, både för dig som varit aktiv länge och för dig som är ny i föreningen och vill hitta former för ditt engagemang. 

Rikskonferensen är en viktig mötesplats för Naturskyddsföreningen. Det är här vi tillsammans firar våra framgångar, laddar med ny kunskap och nya erfarenheter och vässar våra förmågor för att bli en än starkare röst i framtiden.  

Rikskonferensen 2024 bjuder på en hel del nyheter, bland annat så är programmet bredare än tidigare och vänder sig till fler. Det kommer att erbjudas inspirationsföreläsningar, goda exempel från kretsar och länsförbund, metodworkshoppar, nätverksträffar, samt kultur- och naturupplevelser. Delar av konferensprogrammet är öppet även för den som inte är medlem än.

En annan nyhet är att programmet byggs i samarbete med fler. Bland annat kan du som representerar en krets eller ett länsförbund enkelt anmäla intresse för att hålla en presentation.

Här kan du som vill medverka i programmet ta del av mer detaljerad information om konferensens upplägg, villkor för deltagande och hur du anmäler intresse för att hålla i en programpunkt.


ANMÄL PROGRAMPUNKT

Du som vill delta som besökare och ta del av ett färdigt program får vänta lite till: Ett färdigt program publiceras i mars 2024. Men nyheter om medverkande släpps också löpande under våren.


Fredag 3 maj - Söndag 5 maj 2024

Lägg till i min kalender

Kulturhuset Spira
Kulturgatan 3
55324 Jönköping