Nationella eTwinningkonferensen 2022 – inspirerande och inkluderande lärmiljöer

Välkommen till årets nationella eTwinningkonferens som uppmärksammar vackra, hållbara och inkluderande lärmiljöer. Anmäl dig senast den 24 november.

Konferensens syfte är att belysa hur lärmiljöer i förskolor, grund- och gymnasieskolor samt anpassade skolor kan bli hållbara, vackra och inkluderande för alla elever. eTwinning är en digital samarbetsyta för lärare och elever i Europa. I årets nationella eTwinningkonferens undersöker vi vilken roll som förväntningar och fysiska lärmiljöer spelar för elevernas lärande.

En drömskola för alla

Vi vill inspirera dig som deltagare till att fundera över den egna skolmiljön och ta nästa steg mot att skapa drömskolan oavsett om du är lärare, rektor, skolchef eller på annat sätt verksam i skolsektorn. Konferensen ger också exempel på hur er skola kan använda UHR:s internationella program (eTwinning, Erasmus+, Nordplus junior och Atlas) för att samarbeta digitalt eller söka finansiering för internationella skolsamarbeten.Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Fredag 25 november 2022, 13:00 - 16:30 CET

Lägg till i min kalender

Online

Universitets- och högskolerådet

etwinning@uhr.se

https://www.utbyten.se/etwinning

Klicka nedan för att komma till programmet för Nationella eTwinningkonferensen 2022 – inspirerande och inkluderande lärmiljöer.

Program