Huvudbild för SPORTBRANSCHENS DAG

SPORTBRANSCHENS DAG


ÄNTLIGEN kan vi i Sportbranschen träffas igen!  

Sportbranschens Dag inleds under förmiddagen med workshops (se program) samt årsmöten för medlemmar av Svenskt Sportforum och Scandinavian Outdoor Group.  

Klockan 12 följer en Bransch-lunch för alla. Vi hoppas och tror att eftermiddagen skall ge dig kunskap, inspiration och vilja att utvecklas för att nå dina verksamhetsmål med högaktuella teman och talare (se program). En eftermiddag du, din ledningsgrupp, styrelse och ägare inte bör missa. 

Sportbranschens Dag avslutas med att uppmärksamma de som bör uppmärksammas i vår bransch. Detta genom utdelning av branschens viktigaste priser som Årets affärskvinna inom svensk sportbransch, Sportfacks Gear of the Year och Årets branschperson. Efter prisutdelning är alla välkomna till vår afterwork med nätverksmingel.

Kompetensföretaget OMNISTAFF, som är partner till Sportbranschen dag, skänker 10 000 kr till UNICHEF för varje nytt rekryteringsuppdrag som startas upp under maj månad. Detta som ett stöd till de utsatta barnen i krigets Ukraina som finns i våra tankar dagligen. Bidraget gäller för alla företag som deltar under Sportbranschens dag och som startar sin hela rekrytering hos OMNISTAFF under perioden. Detta aktiva stöd sker i samarbete med Huginbiz som arrangör.

Om ni är fler än 5 deltagare från samma företag kontakta info@huginbiz.com för grupprabatt. Begränsat antal platser.

Välkomna!Arrangeras av:Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Klicka nedan för att komma till programmet för SPORTBRANSCHENS DAG.

Program

Klicka nedan för att träffa SPORTBRANSCHENS DAG´s partners.

Våra partners

Onsdag 27 april 2022, 11:30 - 18:00

Lägg till i min kalender

Bosön
Bosövägen
18147 Lidingö