Anvm te 2019 anm l invite people 0 2

Sectras Användarmöte 2019

Registreringen stänger 29/3 kl 20.00

Möjligheten att ändra dina seminarieval är nu stängd.


För frågor, kontakta: skandinavien.marketing@sectra.comDen 24 – 25 april 2019 välkomnar vi dig till Sectras Användarmöte på Konsert & Kongress i Linköping. Under ett par intensiva dagar ges du möjligheten att påverka och få insikt i den senaste utvecklingen. Detta genom att delta i workshops, lyssna på spännande föreläsningar, träffa Sectras supportteam och våra våra utvecklare.Ta chansen att mingla med dina branschkollegor, prata med Sectras produktledning och ställ dina frågor till oss direkt på plats.

Under båda dagarna har vi även i år ett stort antal sessioner i mindre grupper. När du anmäler dig till konferensen väljer du vilka sessioner du vill gå på. Tänk på att alla sessioner inte repeteras lika många gånger. Gruppsessionerna har begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller. 

Du kan ändra ditt val av gruppsessioner fram till den 29 mars 2019.


Vi reserverar oss för ändringar i programmet och informerar alla berörda om så sker.


Kostnad:

Kostnad för att delta på Användarmötet är 2 550 SEK per deltagare. I priset ingår konferens på onsdag och torsdag, lunch, för- och eftermiddagskaffe båda dagarna samt middag med underhållning följt av dans på onsdagskvällen. Faktura skickas efter användarmötet.


Tystnadspliktsavtal

I min anmälan till Sectras Användarmöte 24 -25 april 2019 förbinder jag mig att inte, till tredje man, lämna ut handlingar eller på annat sätt återge uppgifter gällande Sectra AB och deras produkter utan Sectra AB´s godkännande. 

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Onsdag 24 april - Torsdag 25 april 2019

Lägg till i min kalender

Konsert & Kongress i Linköping
Konsistoriegatan 7
582 22 Linköping