Huvudbild för Do Look Up!

Konferensbiljett - Rabatterat pris

NORDENS STÖRSTA HÅLLBARHETSMÖTESPLATS SKAPAS NU!

Den 17 maj arrangerar A Sustainable Tomorrow hållbarhetskonferensen Do Look Up! i samband med Nordic Sustainability Expo på Stockholmsmässan.

Varför gör vi inte det vi vet att vi måste göra, varför lyssnar vi inte på forskarna? Vi vet att vi ligger efter i arbetet med att nå de Globala målen och vi vet att framtiden blir mörk om vi inte växlar upp vårt klimatarbete. Vi vet också att det finns goda affärer i att agera snabbt, modigt och kraftfullt. Våra framstående talare ger dig insikter, verktyg och goda exempel för att påskynda hållbarhetsomställningen.

Köper du vår biljett nedan fungerar den även som entré-biljett till själva mässan Nordic Sustainability Expo, dvs du behöver inte registrera en biljett även till den om inte du redan gjort det.

Den 18 maj arrangerar Cradlenet konferensen Ready, Set, Go Circular! på samma mässa, och genom ett samarbete kan vi erbjuda ett rabatterat pris om man köper Dubbelbiljett för bägge konferenserna. Läs mer om Ready, Set, Go Circular! här.


Partners till Do Look Up!MedarrangörAnmälan stängd

Evenemanget har varit.

Klicka nedan för se programmet för Do Look Up!

Program

Tisdag 17 maj 2022, 09:00 - 16:30

Lägg till i min kalender

Stockholmsmässan
Mässvägen 1, Älvsjö
12580 Stockholm

A Sustainable Tomorrow

A Sustainable Tomorrow arrangerar Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens sedan 2015 utifrån Globala målen. Från 2022 är A Sustainable Tomorrow en del i att skapa nordens största hållbarhetsarena på Stockholmsmässan genom Nordic Sustainability Expo hållbarhetskonferensen Do Look Up den 17 maj.

info@asustainabletomorrow.se

https://asustainabletomorrow.com.se/

Är du en deltagare på evenemanget? Logga in för att komma till evenemanget.

Logga in