Huvudbild för Sportbranschens Dag

Välkommen till Sportbranschens Dag

”Informations- & inspirationsdag för dig verksam inom sportbranschen”

Hur mår sportbranschen idag och hur ser framtidsutsikterna ut? Hur hanterar vi de utmaningar branschen ställs inför och vad krävs för att lyckas framåt? Det är några av de frågeställningar som aktualiseras och diskuteras under Sportbranschens Dag den 4 maj i Hammarby Sjöstad.

Sportbranschens Dag inleds kl.9.30 under torsdagsmorgonen med en frukost och workshop tillsammans med Btwentyfour. Därefter (11:00) är det dags för Sportforums Årsmöte (endast medlemsföretag).

Kl.12.00 är ni välkomna till en gemensam ”branschlunch”.

Emma Hernell (vd HUI) inleder eftermiddagen (13:00) med att dela insikter från Sportindex kvartal 1, redovisa nuläget inom handeln samt presentera framtidsprognoser. Detta följs upp med en paneldiskussion (HUI, WorkShop, Stadium och Nike) där vi diskuterar hur vi tacklar dagens och morgondagens utmaningar inom retail och sportbranschen.

Under nästa programpunkt lär Dr John Karsberg (WorkShop) oss mer om våra kunder och hur de agerar och beter sig idag. Hur påverkas ex. kundresan under en lågkonjunktur? Sedan är det dags för prisutdelning när vi utser Årets Stjärna inom svensk sportbransch

Vi avrundar dagen med en inspirationsföreläsning med rubriken ”Gasa eller bromsa? Det är i uppförsbackarna det händer”, signerad Göran Adlén.

Läs mer om dagens program och pass här!r

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Torsdag 4 maj 2023, 09:30 - 17:00

Lägg till i min kalender

Fabriken | Hammarby Sjöstad
Textilgatan 31
120 30 Stockholm

SPORTFORUM

Svenskt Sportforum är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport och fritidsartiklar i Sverige. Tillsammans med våra medlemmar arbetar vi för en sund svensk sportbransch, med god tillväxt och lönsamhet. Detta gör vi bl.a. genom att erbjuda våra medlemmar utbildning, rådgivning, information och insikter samt ett forum för samverkan.

jonas.linder@svensktsportforum.se

www.svensktsportforum.se

Klicka nedan för att komma till programmet för Sportbranschens Dag.

Program