Huvudbild för Mänskliga Rättighetsdagarna 2021 - Fri entré

Mänskliga Rättighetsdagarna 2021 - Fri entré

Här registrerar du dig för att få ta del av de kostnadsfria delarna av Mänskliga Rättighetsdagarna 2021 på Svenska mässan i Göteborg. De kostnadsfria delarna innefattar:

Här kan du enbart registrera dig för att ta del av det kostnadsfria programmet.  Vill du ta del av det längre seminarieprogrammet måste du köpa biljett.

Villkor och information

  • När din bokning är klar får du ett bekräftelsemail via e-post. Var därför noga med att du fyller i rätt kontaktuppgifter. Har du inte fått ett mail inom 24 timmar efter din beställning, vänligen kontakta MR-dagarnas kansli. Spara bekräftelsemailet och visa upp i entrén, antingen utskrivet eller på mobilen, för snabbare inpassering.
  • Det är först till kvarn som gäller till alla programmets olika delar och det går tyvärr inte att förboka plats till specifika programpunkter. 
  • MR-dagarna reserverar sig för eventuella ändringar i programmet.
  • Vaccinbevis kommer att krävas för inpassering för alla personer som är 18 år och äldre som besöker Mänskliga Rättighetsdagarna. Läs mer på hemsidan.
  • Varför behöver du registrera dig till det kostnadsfria programmet? Du måste registrera dig av säkerhetsskäl och för att vi ska kunna nå dig med viktig information i samband med arrangemanget. Om du vill veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.

Har du frågor om MR-dagarna, biljettköp, tillgänglighet eller andra frågor om evenemanget, kontakta då info@mrdagarna.se

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Måndag 6 december - Tisdag 7 december 2021

Lägg till i min kalender

Svenska Mässan
Mässans Gata/Korsvägen
412 94 Göteborg

Svenska Mässan

info@mrdagarna.se

www.mrdagarna.se