Huvudbild för Odontologisk Riksstämma 2021

Välkommen till Riksstämman och Lab-Day!

Svenska Tandläkare-Sällskapet arrangerar i år den 57:e Odontologiska Riksstämman med syftet att sprida kunskap och främja utvecklingen på det Odontologiska området. Det som skiljer årets stämma från alla tidigare är det uppdämda behovet att få träffas fysiskt efter en lång period präglad av restriktioner.

Nu blickar vi framåt! Begränsningarna för antalet besökare på mässor är i skrivande stund släppta. Det blir en fysisk riksstämma inom ramarna för Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tandvårdens mötesplats nummer ett blir i år på Stockholmsmässan i Älvsjö den 17–19 november. Under temat ”Tillbaka till framtiden” arrangeras nu en fysisk riksstämma med digitala kompletterande inslag. 

Den fysiska delen av riksstämman har som vanligt hög igenkänningsfaktor. I år har vi dessutom satsat extra mycket på interaktivitet med en tydlig ambition om att årets upplaga ska bli en manifestation för alla delar av svensk tandvård, där du som läser detta utgör en viktig del. Tillsammans tar vi med oss och våra patienter ”Tillbaka till framtiden”.

Varmt välkomna till årets efterlängtade Odontologiska Riksstämma!

Lab-Day 

I ett samarbete mellan Svenska Tandläkare-Sällskapet och Sveriges Tandteknikerförbund har vi skapat Lab-Day, tandteknikernas eget program. Läs mer om innehållet genom att klicka på rubriken eller i programfliken i menyraden. Du anmäler dig längre ned på sidan.

09.30 - 10.30 Keramer – möjligheter och utmaningar
Föreläsare: Evaggelia Papia

11.00 - 12.00 Samarbetet, mellan tandtekniker och tandläkare. Från preparation till fältspat
Föreläsare: Anette Tunhall och Mandana Hadjikani

13.00 - 13.45 MDR - What's in it for me?
Föreläsare: Ulf Örtengren och Arne Hensten

14.00 - 15.30 Det digitala samspelet – att utvecklas eller avvecklas!
Föreläsare: Przemek Seweryniak


Boka din plats på föreläsning!

Glöm inte att boka plats på de föreläsningar du tänkt gå på under fredagen. Det kan hända att de blir fullsatta. Du hittar föreläsningarna under fliken ”Program”, klickar du på ”Mer information” får du upp föreläsningen på en egen sida. Välj den föreläsning du vill ta del av och tryck på "Boka"-knappenGenom att boka de föreläsningar du vill gå på har du en garanterad plats. Bokningen gäller fram till 10 minuter innan föreläsningen börjar – har du inte nyttjat din plats då, släpps bokningen till någon annan. 

Kom i god tid - insläppet kan ta en stund på populära föreläsningar. I mån av plats släpper vi så klart även in dig som inte bokat på föreläsningarna. Men vi rekommenderar att du bokar plats på de föreläsningar du absolut inte vill missa, för säkerhets skull.

Samtliga föreläsare hittar du under fliken Föreläsare. Vill du läsa mer om en föreläsare så kan du klicka för att läsa fullständig profil och se vilken föreläsning hen deltar i.


Besök Future Lab!
Kom till Future Lab och besök dialogscenen för att uppdatera dig om digital scanning, parodontal klassificering och få aktuella tips och råd inom ortodonti, cariologi, bettfysiologi och röntgen. Lyssna på pre- och posttalks med intressanta föreläsare från Riksstämmans program. Här kan du även träffa representanter från myndigheter på Myndighetstorget. Passa också på att ta del av aktuell forskning i posterutställningen samtidigt som du njuter av en kopp kaffe med nyfunna och gamla vänner och kollegor. Future Lab ingår i din inträdesbiljett och du hittar ytan i A-hallens utställningsdel.


Förboka din lunch - undvik köer
Vill du förboka lunch, kan du göra det i registreringen nedan. Den kommer att serveras i A-hallen mellan kl.11.30-13.30. Läs menyn för respektive dag under fliken Lunch i menyraden.

Hur anmäler jag mig?

Du registrerar dig nedan. Efter registrering får du ett bekräftelsemail med inloggningsuppgifter till Odontologisk Riksstämma via InvitePeople. Om du anmäler fler personer behöver var och en anges med sin personliga mailadress och kontaktuppgifter.
VIKTIGT! - Kontrollera att mailadressen är rätt ifylld, annars går inte bekräftelsen fram.

Vill du anmäla dig till onsdagen eller torsdagens program gäller ordinarie priser. Anmäl dig till onsdagens eller torsdagens program här!

Anmäl dig här

Riksstämman - Lab-Day

EntrébiljettPrisVälj antal
Lab-Day fredag 19 nov1 800 SEK
Lunch (mer info om luncherna hittar du i menyraden)
Lunch fredag213 SEK
Alla priser anges inklusive moms

Onsdag 17 november, 09:00 - Fredag 19 november 2021, 17:00

Kongressbyråns öppettider:
Onsdag 8.00 - 16.30
Torsdag 8.00 - 16.30
Fredag 8.00 - 15.00

Föreläsningarna pågår:
Onsdag 9.00 - 17.30
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Swedentals (utställningen) öppettider:
Onsdag 9.30 - 17.30
Torsdag 9.30 - 17.30
Fredag 9.30 - 17.30

Lägg till i min kalender

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
12580 Älvsjö

Svenska Tandläkare-Sällskapet

Svenska Tandläkare-Sällskapet är en stiftelse med uppgift att stödja odontologisk vetenskap och forskning. Förutom att arrangera den årliga Odontologiska Riksstämman förvaltar stiftelsen även vetenskapliga fonder, ger ut priser och stipendier och främjar odontologisk fortbildning.

riksstamman@tandlakarforbundet.se

www.tandlakarforbundet.se/riksstamman/

Är du en deltagare på evenemanget? Logga in för att komma till evenemanget.

Logga in

Klicka nedan för att komma till programmet för Odontologisk Riksstämma 2021.

Program