Huvudbild för Odontologisk Riksstämma 2020

Odontologisk Riksstämma 2020

Coronapandemin har gett oss alla en rejäl utmaning att tänka nytt för att kunna fortsätta våra uppdrag inom såväl tandvården som i resten av Sverige och världen. Svenska Tandläkare-Sällskapets uppdrag har sedan starten 1860 varit att sprida aktuell kunskap och forskning till tandvården. Det gjorde vi även 2020. Och det är inte försent att delta!

Temat för 2020 års Riksstämma var Hållbar tandvård i ett vidare begrepp och som visade sig vara högaktuellt; hur kan vi jobba hållbart för att säkra god patienthälsa, god arbetsmiljö, ekonomisk hållbarhet och inte minst miljö- och klimatneutralt? Den aktuella frågan om kompetensförsörjning, alltifrån tandläkarutbildningarna till mottagningar på landsbygden utan tandläkare lyftes. Vi skapade en dialog mellan politiker/myndigheter och tandvårdens olika företrädare. Vi är i grunden en stolt framgångsbransch, men vi har många utmaningar! Att även krishantering och krisberedskap faller inom begreppet hållbarhet är väl egentligen ingen nyhet, men det har i högsta grad aktualiserats. Vilka erfarenheter har vi gjort och hur jobbar vi vidare för att bli ännu bättre? Även här bjöd vi in politiker och tandvårdens företrädare till en debatt där vi blickar framåt.Varmt välkommen till 2020's viktigaste evenemang!

Vi hälsar dig stolt välkommen till 2020 års viktigaste evenemang som främjar kunskapsspridning och odontologisk forskning. Du kommer att hinna ta del av allt material i lugn och ro, tillgängligheten till alla föreläsningar och debatter ligger kvar fram till Riksstämman 2021. Tack för att du är med och deltar!

Anmälan är fortsatt öppen!

Betalning sker med kort eller swish. Anmäler du 10 personer eller fler går det även att välja faktura som alternativ. Observera att anmälan är bindande. Ingen återbetalning av biljettavgift. 

Om du anmäler dig från en arbetsgivare som har förköpt biljetter från oss, måste du använda den länk som du fått från din arbetsgivare. Vi har ingen möjlighet att betala tillbaka biljettavgift om du registrerat dig felaktigt.Riksstämman arrangeras av Svenska Tandläkare-Sällskapet. Eftersom vi är en del av Sveriges Tandläkarförbund, har vi samma dataskyddspolicy. Läs mer om vår dataskyddspolicy här. 

Anmäl dig här

InträdesbiljetterPrisVälj antal
Tandläkare100 SEK
Tandsköterska100 SEK
Tandhygienist100 SEK
Tandtekniker100 SEK
Studerande100 SEK
Övriga100 SEK
Alla priser anges inklusive moms

Onsdag 11 november, 09:45 - Torsdag 12 november 2020, 17:00

Du har tillgång till Riksstämman Play i ett helt år.

Lägg till i min kalender

Svenska Tandläkare-Sällskapet

Odontologisk Riksstämma arrangeras av Svenska Tandläkare-Sällskapet och genomförs i år för 56:e gången.

riksstamman@tandlakarforbundet.se

https://tandlakarforbundet.se/riksstamman/

Klicka nedan för att komma till programmet för Odontologisk Riksstämma 2020.

Program

Klicka nedan för att komma till utställarförteckningen för Odontologisk Riksstämma 2020.

Utställarförteckning

Är du en deltagare på evenemanget? Logga in för att komma till evenemanget.

Logga in