Bannerodontologiska

Nationellt forum för odontologisk forskning, vetenskap och klinik i samverkan

Svenska Tandläkare-Sällskapets odontologiska forskningskonferens genomförs för andra gången och äger rum den 4-5 april 2019 i Malmö. Årets tema är Vetenskap och klinik i samverkan. Syftet med konferensen är att vara en mötesplats för den odontologiska forskningen och de kliniska verksamheterna i tandvården.

Målet för den odontologiska forskningen är en god oral hälsa och välbefinnande i befolkningen. För att kunna erbjuda våra patienter bästa möjliga vård behöver vi förstå mer om bakomliggande orsaker till sjukdom och därigenom kunna ta fram effektivare metoder för att förebygga och behandla – att nå hit behövs samverkan. Forskningen kan inte leva sitt eget liv utan behöver utgå från patienters behov och från all den samlade kunskap som finns inte bara inom akademien utan i hela samhället. Därför är det av högsta prioritet att tandvårdspersonal ute på klinikerna, vårdgivare inom både privat och offentlig verksamhet, akademi och näringsliv samverkar.

Svenska Tandläkare-Sällskapet vill med detta tema lyfta frågan hur vi bäst tar till vara Sveriges unika möjligheter för att leva upp till att möjliggöra en god oral hälsa och välbefinnande för befolkningen.

Välkommen!

I konferensavgiften ingår förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe båda dagarna samt middag torsdag kväll.

Boende 
För boende, kontakta Clarion Malmö Live, antingen via mail till book@clarionlive.se eller per telefon på nummer 040-207500, knappval 3. Bokningskod: 2107GR018993

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Torsdag 4 april - Fredag 5 april 2019

Lägg till i min kalender

Clarion Hotel och Congress Malmö Live
Dag Hammarskjölds torg 2
211 18 Malmö

Klicka nedan för att komma till seminarieprogrammet för Nationellt forum för odontologisk forskning.

Seminarieprogram

Svenska Tandläkare-Sällskapet

sts@tandlakarforbundet.se

www.tandlakarforbundet.se/sts

Dela denna sida med dina vänner.