Workspacesweden webbsida m

VÄLKOMMEN TILL WORKSPACE SWEDEN

Forumet för framtidens arbetsplats

Välkommen den 8 november 2018 Epicenter, Stockholm.

Vi bjuder dig på en god frukost, viktiga insikter för dig som vill forma framtidens arbetsplats och en rabatt till WorkSpace Sweden 2019 som går av stapeln 11-12 april nästa år som är årets stora event för alla som arbetar med att utveckla framtidens arbetsplats! Allt detta får ni helt gratis.

Program

8.00 Frukost och mingel

8.30 Presentation av WorkSpace Sweden

8.40 Världens bästa workspace!
Vad utmärker världens bästa kontor? Peggie Rothe har svaren. Här bjuds vi på färska insikter utifrån Leesmans enorma databas med mätningar av hur väl olika arbetsplatser stöttar medarbetarnas arbete. Med Peggie Rothe, utvecklingschef på Londonbaserade insiktsföretaget Leesman.

8.55 Arbetsplatsen som konkurrensfaktor
För många företag är framtidens arbetssätt och arbetsmiljö redan här. Flera har påbörjat en resa där de skapat en bättre och mer varierad arbetsmiljö med digitala verktyg, där mer valfrihet och självledarskap råder. Grunden är lagd för att skapa en unik medarbetarupplevelse, Employee Experience (EX), där arbetssätt och arbetsmiljö är två viktiga komponenter och utgör en stark konkurrensfaktor. Jennica Lenning ger smakprov på hur vi kan ta de första stegen i vår EX-strategi. Med Jennica Lenning, Mindmove.

9.10 Rätt miljö skapar medarbetarengagemang i det nya arbetslivet

Att skapa en god arbetsmiljö som skapar värde och stöttar affärsmålen. Men hur skapar vi kontor som motsvarar individens och organisationens behov? Hur kommer teknologin att påverka arbetsplatsen och hur tar vi nästa steg? Och den stora utmaningen: hur behåller man energin och engagemanget hos medarbetare och chefer?
Henrik Axell, Next Office Concept Manager, Kinnarps
Henrik Byström, Business Group Lead Modern Workplace, Microsoft


9.30 Panelsamtal: Vart ska vi börja? 
Det är många aspekter att ta hänsyn till som ansvarig för utvecklingen av en arbetsplats. Digitala förutsättningar, den fysiska miljön och arbetssätt. Men var ska man börja och hur säkerställer man att förändringen lever vidare? Framtidsspaningar och konkreta tips och råd från den namnkunniga panelen.

10.00 Mingel och eftersnack

Du som inte vill missa det här anmäler dig enkelt här nere!

Läs mer om WorkSpace Sweden 2019


Vi på Stockholmsmässan är måna om din personliga integritet, och vi hanterar information som kan kopplas till dig i enlighet med gällande dataskyddsförordningen. Information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy på www.stockholmsmassan.se/dataskydd.

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Torsdag 8 november 2018, 8:00 - 10:30

Frukost serveras från 8.00
Programmet startar kl. 8.30

Lägg till i min kalender

Epicenter
Mäster Samuelsgatan 36
11157 Stockholm

Dela denna sida med dina vänner.