Banner

Här skaffar du biljett till Skolforum 2018

Här kan du köpa biljetter till dig och dina kollegor. (På denna webbplats kan du hantera allt som har med biljettköp, program- och utställarsök samt förhandsboka plats att göra. På www.skolforum.com finns mer allmän information om Skolforum.).

Entré

150 SEK

Ger tillgång till utställningen, programpunkter på öppna scener, workshops i Makerspace och MA NV TE samt temaområdet Smart Lärmiljö.

Entré & Seminariepass 1 dag

495 SEK

Inkluderar tillgång till 7 st föreläsningar samt allt i "Entré" (Inkl en lunchsmörgås och en flaska vatten. Gäller vid bokning senast 5 oktober).

Entré & Seminariepass 2 dagar

595 SEK

Tillgång till 14 st föreläsningar samt allt i "Entré", (Inkl en lunchsmörgås och en flaska vatten en av dagarna. Gäller vid bokning senast 5 oktober).

Framtidens lärande

2 dagar konferens
Kaffe och lunch båda dagarna
Entré till Skolforum samt tillgång till Skolforums samtliga föreläsningar och workshops.

Läs mer

Fakturering

Det är beställarens ansvar att se till att lämna en korrekt fakturaadress inklusive korrekt referens eller annan betalinformation som krävs av den betalande organisationen. För omadresseringar tas en avgift om 50 kronor per omadressering.

Deltagarinformation vid biljettköp

För samtliga biljettyper gäller att man måste ange namn och e-postadress för att genomföra köpet. När du köpt din biljett får du ett mejl med bekräftelse på köpet samt information om hur du loggar in i vårt digitala mötesrum. När deltagaren sedan loggar in i det digitala mötesrummet ber vi om ytterligare deltagarinformation - det behövs för att Skolforums matchmeetingverktyg ska fungera! 

Förhandsboka plats i programmet (gäller Seminariepass)

När du loggat in där har du möjlighet att förhandsboka plats till programmet i salar och till workshops. Till övriga programpunkter är det först till kvarn på plats som gäller. Vid varje enskild programpunkt framgår om du kan förhandsboka plats eller ej.

Vid förhandsbokning av plats är du garanterad plats om du kommer senast 5 minuter innan programpunkten startar. Har man inte föranmält sig är det i mån av plats som styr. Observera att man alltid kan se platstillgången via webben och vår mobila lösning.

Observera att vissa programpunkter kan komma att ställas in.

Är du student?

Klicka här för att komma till bokningen för studenter.

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Måndag 29 oktober - Tisdag 30 oktober 2018

Lägg till i min kalender

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
125 80 Älvsjö

Skolforum

Bakom Skolforum står tre aktörer som vill bidra till att svensk skola utvecklas - Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Svenska Läromedel.

skolforum@invitepeople.com

www.skolforum.com

Klicka nedan för att komma till seminarieprogrammet för Skolforum 2018.

Seminarieprogram

Är du en deltagare på evenemanget? Logga in för att komma till evenemanget.

Logga in

Klicka nedan för att komma till utställarförteckningen för Skolforum 2018.

Utställarförteckning

Dela denna sida med dina vänner.