Huvudbild för Autogloben 2018

Autogloben ger dig verktygen som utvecklar din verksamhet

Välkommen till Autogloben 2018!

Autogloben är Stockholm och Mälardalens nya självklara mötesplats för fordonbranschens service- och eftermarknad. Läs mer om Autogloben på www.autogloben.se.

Här samlas branschens främsta specialister och visar upp det senaste inom verkstadsutrustning, reservdelar, tillbehör samt tillhörande stödsystem.

Passa också på att ta del av vårt öppna seminarieprogram med många högaktuella ämnen.

Autogloben är den givna mötesplatsen för alla yrkesverksamma och företag som vill ligga steget före och möta framtidens nya behov av service- och eftermarknad. Det här är det perfekta tillfället att göra affärer, träffa experter, utbyta erfarenheter och mingla med kollegor från hela branschen. Välkommen till en arena fylld av utställare, produktnyheter och aktiviteter!


Passa också på att anmäla dig till onsdagens branschmingel - Autoglobens Get Together! För mer information och biljett, klicka här >>


Vi ses på Autogloben den 31 januari - 1 februari 2018 på Globen i Stockholm.

 

Registrera för mässan dig nedan - din biljett får du i entrén på Globen mot uppvisande av din QR-kod.


Åldersgräns på mässan är 18 år.

Autogloben är en fackmässa och endast öppen för representanter från näringslivet. Vi kan tyvärr inte ta emot studerande och minderåriga får inte vistas på mässan, inte ens i målsmans sällskap.

Observera att det inte är tillåtet att medföra knivar eller vassa föremål in i arenan. Effektförvaring erbjuds vid entrén (60 kr per föremål). Gäller även väskor.


Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Onsdag 31 januari - Torsdag 1 februari 2018

Onsdag 31 januari kl 10-18
Torsdag 1 februari kl 9-17

Lägg till i min kalender

Globen, Entré 2
Globentorget 2
Stockholm

Dela denna sida med dina vänner.