Banner

Här skaffar du biljett till Skolforum 2017

Här kan du köpa biljetter till dig och dina kollegor. Hela programmet ingår för båda dagarna! Längre ner på sidan hittar du de olika biljettkategorierna. (På denna webbplats kan du hantera allt som har med biljettköp, program- och utställarsök samt förhandsboka plats att göra. På www.skolforum.com finns mer allmän information om Skolforum.).

Förhandsboka plats i programmet

När du köpt din biljett får du ett mejl med bekräftelse på köpet samt information om hur du loggar in i vårt digitala mötesrum. När du loggat in där har du möjlighet att förhandsboka plats till programmet i salar och till workshops. Till övriga programpunkter är det först till kvarn på plats som gäller. Vid varje enskild programpunkt framgår om du kan förhandsboka plats eller ej.

Vid förhandsbokning av plats är du garanterad plats om du kommer senast 5 minuter innan programpunkten startar. Har man inte föranmält sig är det i mån av plats som styr. Observera att man alltid kan se platstillgången via webben och vår mobila lösning.

Observera att vissa programpunkter kan komma att ställas in.

Deltagarinformation vid biljettköp

För samtliga biljettyper gäller att man måste ange namn och e-postadress för att genomföra köpet. När deltagaren sedan loggar in i det digitala mötesrummet ber vi om ytterligare deltagarinformation - det behövs för att Skolforums matchmeetingverktyg ska fungera! Man måste registrera sig i det digitala mötesrummet för att kunna förhandsboka plats i programmet samt välja dag för lunchmacka.

Fakturering

Det är beställarens ansvar att se till att lämna en korrekt fakturaadress inklusive korrekt referens eller annan betalinformation som krävs av den betalande organisationen. För omadresseringar tas en avgift om 50 kronor per omadressering.

Är du student?

Klicka här för att komma till bokningen för studenter.

Ifous heldagsseminarium

För att boka plats på Ifous heldagsseminarium "Likvärdig bedömning med normativ undervisning?", Klicka här

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Måndag 30 oktober, 8:30 - Tisdag 31 oktober 2017, 16:30

Öppet kl 08:30-16:30 båda dagarna.

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
125 80 Älvsjö

Skolforum

Bakom Skolforum står tre aktörer som vill bidra till att svensk skola utvecklas - Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Svenska Läromedel.

skolforum@invitepeople.com

www.skolforum.com

Klicka nedan för att komma till utställarförteckningen för Skolforum 2017.

Utställarförteckning

Dela denna sida med dina vänner.

Är du en deltagare på evenemanget? Logga in för att komma till evenemanget.

Logga in

Klicka nedan för att komma till seminarieprogrammet för Skolforum 2017.

Seminarieprogram