Banner

Här skaffar du biljett till Skolforum 2016

Här bokar du din biljett till Skolledarprogrammet den 31 oktober. Utöver specialprogrammet som pågår på eftermiddagen den 31 oktober ingår hela Skolforums övriga program för båda dagarna!

Förhandsboka plats i programmet

När du bokat din biljett är du garanterad plats på Skolledarspåret vald dag.

Du får ett mejl med bekräftelse samt information om hur du loggar in i vårt digitala mötesrum. När du loggat in där har du möjlighet att förhandsboka plats på Skollforums övriga programmet i salar. Till övriga programpunkter är det först till kvarn på plats som gäller. Vid varje enskild programpunkt framgår om du kan förhandsboka eller ej.

Vid förhandsbokning av plats är du garanterad plats om du kommer senast 5 minuter innan programpunkten startar. Har man inte föranmält sig är det i mån av plats som styr. 

Deltagarinformation vid biljettköp

För samtliga biljettyper gäller att man måste ange namn och e-postadress för att genomföra köpet. När deltagaren sedan loggar in i det digitala mötesrummet ber vi om ytterligare deltagarinformation - det behövs för att Skolforums matchmeetingverktyg ska fungera! Man måste registrera sig i det digitala mötesrummet för att förhandsboka seminarier och föreläsningar. 

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Måndag 31 oktober - Tisdag 1 november 2016

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
12580 Älvsjö

Skolforum

Bakom Skolforum står tre aktörer som vill bidra till att svensk skola utvecklas - Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Svenska Läromedel.

skolforum@invitepeople.com

www.skolforum.com

Klicka nedan för att komma till utställarförteckningen för Skolforum 2016.

Utställarförteckning

Är du en deltagare på evenemanget? Logga in för att komma till evenemanget.

Logga in

Klicka nedan för att komma till seminarieprogrammet för Skolforum 2016.

Seminarieprogram