Hani0655 gatufest eventgrafik skiss 170406 2

Haninge Gatufest

Du kommer väl på Haninge Gatufest den 2 sep?

Den 2 september går Haninge Gatufest av stapeln, en fantastisk och fartfylld dag fylld av glädje, mat, aktiviteter, uppvisningar, tävlingar och härliga möten!

Vi kommer att ha framträdanden från scenen och kan redan nu lova att vi bland annat har en riktig mästerkock att presentera.

På Haninge Gatufest kommer du att möta allt ifrån en cykel-pop-up verkstad till stadsodling, matserveringar och foodtrucks, förvaltningar samt företagare och föreningar från hela Haninge.

Boka in den 2 september i kalendern, detta vill du inte missa!

 

Vill du medverka på Gatufesten?

Detta är det perfekta tillfället att träffa Haninges nuvarande och blivande invånare, unga som gamla och visa upp er verksamhet.

Alla typer av aktörer är varmt välkomna; föreningar, butiker, restauranger, företag etc.

Vi tar gärna emot din intresseanmälan varefter vi gör ett urval och återkommer sedan med bekräftelse. Vi kommer erbjuda alla medverkande aktörer en egen yta på Runstensvägen på angiven plats. Har ni speciella önskemål hjälper vi er gärna med detta mot en mindre avgift!

Vi är glada för att ni vill delta och tillsammans skapa denna dag med oss!

Under dagen kommer vi ha ett fullspäckat schema med en mängd aktiviteter och en stor scen på och längs med Runstensvägen. Gatufesten pågår även vid Port 73 samt på Poseidons Torg där Haningedagen håller till. 

 

Datum: 2 september 2017

Tid: 11.00-17.00

Plats: Haninge

Om detta låter intressant och ni önskar medverka på Haninge Gatufest, anmäl ditt intresse nedan så kontaktar vi dig med mer information om dagens upplägg.

 

VÄLKOMMEN!

Arrangör: Centrumsamverkan, kommunen i samverkan med sju fastighetsägare (Hemfosa, Grosvenor, Atrium Ljungberg, Stena Fastigheter, Wallenstam, Vitartes och Riksbyggen). 

Gör en intresseanmälan här

Lördag 2 september 2017, 11:00 - 17:00

Haninge
Runstensvägen
136 46 Handen

Centrumsamverkan i samarbete med Wow Events

valentina.delluva@wowevents.se

www.haningegatufest.se

Dela denna sida med dina vänner.